استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه فناوری آمیکو از افتتاح دانشگاه فناوری آمیکو در آینده نزدیک و آغاز جذب دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در منطقه آزاد ارس خبر داد.

به گزارش سرویس «دانشگاهی » خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه آذربایجان شرقی، دکتر داود فدایی در یک نشست خبری اظهارکرد: دانشگاه فناوری آمیکو با تدریس اساتیدی از کشورهای آلمان، سوئیس و اتریش در رشته‌های تحصیلی فنی، مهندسی و مدیریتی در سطح کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد.

استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: از آخر شهریور ماه سالجاری پذیرش دانشجو در این دانشگاه آغاز می‌شود.

وی ارایه آموزش‌های کیفی و کاربردی برای ارتقاء سطح مهارت عملی و علمی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در منطقه ارس دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بسیاری وجود دارد؛ اما ارتباط صنعت و دانشگاه محقق نشده و ما بدنبال تحقق عملی این امر هستیم.

فدایی در ادامه به اهداف کلان همکاری دانشگاه آمیکو با دانشگاه‌های آلمان اشاره کرد و گفت: هدف ما توسعه مهارت و استفاده از ظرفیت‌های خالی کارخانجات و موسسات در منطقه و در کشور است.

وی تامین نیروی ماهر برای شبکه‌های خدماتی و صنایع کشور، افزایش اشتغال قشرعظیم بیکاران دارای مدرک دانشگاهی، تشکیل شبکه‌های مهارتی و مدیریت آن‌ها، ایجاد شرکت‌های چابک با استفاده از نیروی‌های ماهر برای بقاء منابع و سازمان‌ها، استفاده بهینه از منابع و ظرفیت‌های خالی واحدهای تولیدی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر و جذب دانشجویان خارجی را از اهم اهداف دانشگاه فناوری آمیکو اعلام کرد.

فدایی گفت: سازمان‌ها و شرکت‌های چابک بیشترین شانس بقا و توسعه را در جهان امروزی دارند و برای دستیابی به این مهم با استفاده از زبده ترین اساتید آلمانی و ایرانی کنفرانس‌ها و همایش‌های ویژه‌ای برای مدیران عامل شرکت‌های علاقمند کشور برگزار خواهیم کرد.

بر اساس این گزارش، هم اکنون پنج پردیس دانشگاهی در منطقه آزاد ارس در حال فعالیت هستند، بطوریکه بالغ بر 7000 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این منطقه تحصیل می کنند.

پردیس دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز، علوم پزشکی تبریز، پیام نور و آزاد دانشگاه‌های فعال منطقه آزاد ارس هستند.

منطقه آزاد ارس در شمالغربی کشور در همسایگی کشورمان با جمهوری خودمختار نخجوان، آذربایجان و ارمنستان و در نزدیکی کشور ترکیه واقع شده است و جلوگیری از خروج علاقمندان به تحصیلات تکمیلی به کشورهای مختلف برای تحصیل و جذب دانشجویان خارجی از اهداف مهم ایجاد پردیس های دانشگاهی در مناطق آزاد کشور است.